صفحه نخست پرتال
پیشنهاد و انتقاد
تازه های سایت
نظرسنجی سایت
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
درباره روابط عمومی
tool_link_sample_news_block104
انتشارات
tool_link_sample_news_block236
تکریم ارباب رجوع
ارتباط با ما
English
به مناسبت هفته پژوهش / سمینار طراحی و ساخت سلول های خورشیدی بهینه با استفاده از فناوری سیلیکون آمورف برگزار شد
به مناسبت هفته پژوهش / سمینار طراحی و ساخت سلول های خورشیدی بهینه با استفاده از فناوری سیلیکون آمورف برگزار شد
به مناسبت هفته پژوهش سمینار طراحی و ساخت سلول های خورشیدی بهینه با استفاده از فناوری سیلیکون آمورف با همکاری شرکت برق منطقه ای استان خوزستان و معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران باحضور مدیرعامل وسایرمدیران این شرکت و نیزپژوهشگران علاقه مند در سالن اجتماعات نمایشگاه های بین المللی اهواز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی برق منطقه ای خوزستان، نبی اله کوثریان مجری طرح تحقیقاتی فناوری ساخت سلول های خورشیدی در این سمینار گفت: سلول های خورشیدی فتوولتاییک که انرژی نوری را به طور مستقیم به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند، جایگزینی آِینده دار برای تولید انرژی می باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه چمران اهواز قابل دسترس بودن ابزار و امکانات این روش در کشور را یکی از دلایل انتخاب این نوع فناوری دانست و افزود: از مزایای مهم سلول های خورشیدی که سبب شده توجه بسیاری از پژوهشگران و سیاستگذاران به این زمینه جلب شود را می توان قابلیت جایگزینی با انرژی فسیلی، امکان استفاده در مناطق دور افتاده، کاهش تولید گازهای گلخانه ای، کاهش دی اکسید کربن و باران اسیدی نام برد.
وی ادامه داد: ساخت آنها به روی زمینه های بسیار ارزان و انعطاف پذیر مانند شیشه و پلاستیک که در دمای بالا عملکرد بهتری نسبت به سیلیکون های کریستالی دارند، بالا بردن راندمان آنها در دماهای بالا و سازگار با محیط بویژه در مناطق گرمسیری و وجود ابزارهای لازم آن در کشور جهت بومی سازی و امکان ساخت آن در ابعاد بزرگ از مزایای دیگر این نوع سلول ها هستند.
کوثریان اضافه کرد: مطالعات انجام این پروژه در ایران همسطح با مطالعات جهانی است و از نظر فناوری و دانش کار در سطح مناسبی قرار دارد که تنها برای رسیدن به تولید انبوه نیازمند برطرف شدن کمبودهای جانبی از جمله محدودیت در ابزار و دستگاهها و سیستم متناسب با نیاز این صنعت است که توجه بیشتری طلب می کند.
گفتنی است، این پروژه ارزشمند، حاصل چندین سال تلاش بی وقفه است که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ثبت رسیده و دارای کد ملی است، این طرح با حمایت های مادی و معنوی شرکت برق منطقه ای خوزستان و تجهیز آزمایشگاه تحقیقاتی سلول های خورشیدی در دانشگاه شهید چمران اهواز به سرانجام رسیده است.
تمام /
تاریخ:
1396/09/11
ساعت:
15:47
کد خبری:
406
تعداد بازدید صفحه:
10
نویسنده:
حسن دهقانی
منبع:
روابط عمومی
تصاویر مرتبط
برچسب ها
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت برق منطقه ای خوزستان میباشد.
صفحه نخست پرتال
سایت خبری
اتوماسیون
پست الکترونیک
تماس با ما
اعلام اشکال در پرتال
درباره روابط عمومی
روابط عمومی در یک نگاه
چارت سازمانی در روابط عمومی
چشم انداز
منشور اخلاقی
افتخارات روابط عمومی
فرایند جذب نیروی پیمانی
انتشارات
بروشور
بریده جراید
معرفی کتاب های همکاران برق
پیک برق
کتابچه ها
دانش آموزان ممتاز
Powered by
Dorsa
Portal