صفحه نخست پرتال
پیشنهاد و انتقاد
تازه های سایت
نظرسنجی سایت
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۸ ارديبهشت
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
درباره روابط عمومی
tool_link_sample_news_block104
انتشارات
tool_link_sample_news_block236
تکریم ارباب رجوع
ارتباط با ما
English
شرکت برق منطقه ای خوزستان به فن آوری ساخت سلول های خورشیدی به روش سیلیکون آمورف دست یافت
شرکت برق منطقه ای خوزستان به فن آوری ساخت سلول های خورشیدی به روش سیلیکون آمورف دست یافت
شرکت برق منطقه ای خوزستان با اجرای یک پروژه ملی تحقیقاتی مشترک با دانشگاه شهید چمران اهواز برای اولین بار در کشور به فن آوری طراحی و تولید ساخت سلول های خورشیدی به روش سیلیکون آمورف دست یافت.
به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی برق منطقه ای خوزستان، محمود دشت بزرگ رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت با اعلام این خبر گفت: شرکت برق منطقه ای خوزستان با همکاری مشترک با محققان دانشگاه شهید چمران اهواز موفق شدند برای اولین بار در کشور دانش فنی و فناوری طراحی و ساخت نوعی از سلول های خورشیدی مبتنی بر سیلیکون آمورف هیدروژنه موسوم به فیلم نازک (نسل دوم) را تولید و نمونه های آزمایشگاهی آن را با موفقیت آزمایش کنند.
وی با قدردانی از حمایت ها و پشتیبانی شرکت توانیر و مسوولان و محققان دانشگاه شهید چمران اهواز و مجری طرح دکترکوثریان به دلیل همکاری و ارتباط مطلوب علمی و تحقیقاتی با شرکت برق منطقه ای خوزستان و نیز دست اندرکاران این امر در شرکت بویژه معاونت برنامه ریزی و تحقیقات افزود: این پروژه ارزشمند که حاصل چند سال تلاش بی وقفه بوده، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ثبت رسیده و دارای کد ملی است و به عنوان یک طرح شاخص با حمایت های مادی و معنوی این شرکت وتجهیزآزمایشگاه تحقیقاتی سلول های خورشیدی در دانشگاه شهید چمران ،انجام شده است .
دشت بزرگ تصریح کرد: در واقع این آزمایشگاه از نظر فناوری و ساخت در کشور منحصر بفرد است و می تواند یک مرکز تحقیقاتی بین رشته ای از تخصص های مختلف برق، شیمی، فیزیک، مواد و ... باشد که دانشجویان مقاطع کارشناسی ، ارشد و دکترا می توانند پروژه های خود را در آن انجام دهند.
وی ادامه داد: دستیابی به فناوری های برتر روز، دستاورد مهمی است که کشور عزیزمان را قادر به رقابت در عرصه های مختلف بین المللی خواهد ساخت و با توجه به اینکه کشور ما در زمره کشورهای با بیشترین پتانسیل انرژی خورشیدی بوده، بومی شدن فناوری ساخت این نوع سلول های خورشیدی می تواند نقش مهمی در جایگزین کردن انرژی های تجدید پذیر شونده به جای سوخت فسیلی در تولید برق داشته باشد.
گفتنی است ، از مزایای این نوع از سلول های خورشیدی می توان به ساخت آن به روی زمینه های بسیار ارزان و انعطاف پذیر مانند شیشه و پلاستیک که در دمای بالا عملکرد بهتری نسبت به سیلیکون های کریستالی دارد و همچنین راندمان آن در دماهای بالا و سازگار با محیط بویژه در مناطق گرمسیری، وجود ابزارهای لازم آن در کشور جهت بومی سازی و امکان ساخت آن در ابعاد بزرگ ، اشاره کرد.
تاریخ:
1396/08/08
ساعت:
14:20
کد خبری:
386
تعداد بازدید صفحه:
14
نویسنده:
حسن دهقانی
منبع:
روابط عمومی
تصاویر مرتبط
برچسب ها
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت برق منطقه ای خوزستان میباشد.
صفحه نخست پرتال
سایت خبری
اتوماسیون
پست الکترونیک
تماس با ما
اعلام اشکال در پرتال
درباره روابط عمومی
روابط عمومی در یک نگاه
چارت سازمانی در روابط عمومی
چشم انداز
منشور اخلاقی
افتخارات روابط عمومی
فرایند جذب نیروی پیمانی
انتشارات
بروشور
بریده جراید
معرفی کتاب های همکاران برق
پیک برق
کتابچه ها
دانش آموزان ممتاز
Powered by
Dorsa
Portal